“Ik leer mensen graag mijn geheim”

Ik ben Bianca Osinga, ik heb ruim vijftien jaar voor werkgevers gewerkt in coördinerende en coachende rollen. In die tijd heb ik ontdekt dat ik een goed inlevingsvermogen heb en zaken treffend onder woorden kan brengen.

Als kwaliteitscoördinator en cultuurcoach heb ik vele situaties gezien waarbij collega’s of teams steeds meer onderlinge wrijving ervoeren. Ze voelden zich niet begrepen door de ander. Gevolgen: hoog ziekteverzuim, motivatie en betrokkenheid op een dieptepunt, ja zeggen en nee doen. Mijn drijfveer is om mensen weer op een plezierige manier met elkaar in verbinding te brengen als het schuurt in de samenwerking.

Het geheim
Uit deze ervaring is mijn missie ontstaan: mensen zo leren luisteren dat de ander zich echt gehoord, gezien en erkend voelt. Bovendien wil ik mensen leren op een effectieve manier wensen en grenzen kenbaar te maken. Als dit lukt, hebben ze het geheim ontrafeld van een krachtige, effectieve en plezierige samenwerking.

Mijn werkwijze is vriendelijk, stevig en doortastend. Ik ben niet bang om als dat nodig is de boel eerst een beetje op te schuren. Als dochter van een schilder weet ik dat het dan beter hecht en dus een duurzaam resultaat oplevert.

Lijfelijke bekrachtiging
Ons lijf is een enorme bron van wijsheid. Dit lijfelijke deel neem ik daarom vol overtuiging mee in mijn werkwijze. Fysieke oefeningen ondersteunen het mentale proces op een krachtige manier. Daarmee wordt het makkelijker om inzicht te krijgen in jezelf en vast te houden aan nieuw gedrag.

Zonnelaan 278

3712 XH Huis ter Heide