Samenwerken =
er samen aan werken

Samenwerken is meer dan samen werken; je moet er ook samen áán werken. Oftewel: het gaat niet vanzelf. Bianca Osinga weet hier alles van; zij heeft zich gespecialiseerd in coaching bij samenwerking.

Samenwerkingscoach Bianca Osinga helpt

  • teams,
  • duo’s en
  • individuen

meer te halen uit samenwerkingsverbanden.

Wanneer?

Schakel mij in als:

  • er geen vuiltje aan de lucht is…
  • het mis dreigt te gaan…
  • de koffiekannen door de kamer vliegen…

De keuze is aan jou op welk moment je mij belt. Ik ben in staat te faciliteren, te analyseren en te interveniëren. (En te dweilen, zo nodig.)

Klanten over de Samenwerkingscoach:

Ik heb binnen vrij korte tijd een enorme persoonlijke groei meegemaakt, dankzij de doeltreffende begeleiding van Bianca. Zij kan met een paar ogenschijnlijk simpele vragen en oefeningen snel tot de kern doordringen en ze leidt je soepel door een heel proces heen. Ik voel me innerlijk bevrijd ben daardoor veel krachtiger geworden!

Lerares, Willem Lodewijk Gymnasium

Bianca dwingt je – in de positieve zin van het woord – om te kijken naar de situatie waar je op dit moment in zit om vanuit daar te kijken naar de wenselijke situatie die je wilt bereiken. Wanneer ‘de bestemming’ concreet is weet ze de benodigde handvaten aan te reiken om je het pad te laten bewandelen naar jou persoonlijke bestemming.
Ik heb de coaching van Bianca als zeer prettig ervaren, alsof er op het juiste moment op de juiste plaats de hulp klaar stond die ik op dat moment nodig had om weer terug bij mezelf te kunnen komen.

Intercedent Kiwi Personeelsgroep

Bianca ontvangt mensen zoals ze zijn, met oog voor de context waarin ze leven en werken. Dat geeft diepgang bij selectie van medewerkers, persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling.

Alg. directeur Kiwi Personeelsgroep

De gesprekken met Bianca heb ik persoonlijk als bijzonder warm & prettig ervaren vanwege de veilige sfeer en het gevoel van vertrouwen dat zij je geeft en ook uitstraalt. Het heeft mij ruimte en kracht gegeven om beter naar mijzelf te luisteren. Dit komt mede door haar daadkrachtige gesprekstechnieken die je zelfs als ervaren verkoper niet kunt omzeilen. Door de prikkelende vragen ga je zelf uiteindelijk voelen en beleven waar het anders, en beter kan. Hierdoor ben ik tot een sterk zelfinzicht gekomen, namelijk dat de oplossing van de meeste vragen uiteindelijk in jezelf ligt.

Intercedent Kiwi Personeelsgroep
Samenwerking binnen uw team verbeteren? Klik hier

“De Opmaat”
Wetterwille 2, 8401GB Gorredijk