Ervaren
gezinscoach

Ik ben Bianca Osinga. Ik heb ruim vijftien jaar voor werkgevers gewerkt in coördinerende en coachende rollen. In die tijd heb ik ontdekt dat ik een goed inlevingsvermogen heb en gevoelens treffend onder woorden kan brengen.

Samen met mijn man mag ik een gezin ’runnen’ en drie kinderen grootbrengen. Dit is een leerzaam traject waarin alle gezinsleden een belangrijke rol spelen. Er is een hechte band, en we werken er dagelijks aan om die verbinding in stand te houden en zo nodig te herstellen of versterken. Ik wil wat ik geleerd heb graag overbrengen. Omdat ik ervaar dat ouders gelukkig zijn als hun kinderen dat zijn.

Nieuwsgierig?
Bel me nu voor een afspraak of lees meer over mijn werkwijze.

Ik deel graag
mijn geheim…

Het geheim
Uit deze ervaring is mijn missie ontstaan: ouders én kinderen zo leren luisteren dat de ander zich echt gehoord, gezien en erkend voelt. Bovendien wil ik mensen leren om wensen en grenzen kenbaar te maken. Als dit lukt, hebben ze het geheim ontrafeld van een krachtige, effectieve en plezierige samenwerking binnen het gezin.

“Super bedankt voor je tijd, persoonlijke aandacht en oprechte interesse in mij en ons als gezin. Ik kom altijd blij en met meer zelfvertrouwen bij jou vandaan.”

Moeder van 3 kinderen van 20, 18 en 16 jaar

“Heel erg bedankt voor je luisterend oor en je hulp.”

Moeder van 3 kinderen van 8, 6 en 1 jaar

“Ik ga zeker aan de slag met jouw tips. Bedankt voor je openheid en dat je wilde luisteren.”

Moeder van 2 kinderen van 10 en 7 jaar

Zonnelaan 278

3712 XH Huis ter Heide