Dat je kind gelukkig is

Als ouder wil je maar één ding: dat je kind gelukkig is. Hoe naar is het dan als je merkt dat er iets aan schort. Dat je zoon niet lekker is zijn vel zit, dat je je dochter ziet worstelen met zichzelf. Je wilt ook graag dat je gezin op rolletjes loopt. Maar er zijn strubbelingen, er wordt gesnauwd in plaats van gepraat en je voelt je machteloos.

Het helpt in die situaties als erover gepraat kan worden met een onafhankelijke derde. Iemand die een luisterend oor biedt en het gesprek op gang brengt. Zodat de gezinsleden elkaar weer gaan begrijpen en snappen wat er speelt. En vervolgens gaan samenwerken aan de oplossing.

Kan ik je helpen?
Graag help ik om je gezin weer te laten draaien. Om de drempel zo laag mogelijk te houden, is een eerste gesprek met mij vrijblijvend en gratis. Pas daarna beslissen we of we verder gaan.

Ook voor…
Ik help in eerste instantie gezinnen. Ik help ouders in de relatie met hun kinderen, en ik help kinderen in de relatie met hun ouders. Ook welkom zijn volwassenen met een hobbel in de familierelatie: zussen en/of broers onderling of volwassen kinderen in relatie tot hun (schoon)ouders, enzovoort.

Nieuwsgierig?
Bel me nu voor een afspraak of lees meer over mijn werkwijze en/of wie ik ben.

“Super bedankt voor je tijd, persoonlijke aandacht en oprechte interesse in mij en ons als gezin. Ik kom altijd blij en met meer zelfvertrouwen bij jou vandaan.”

Moeder van 3 kinderen van 20, 18 en 16 jaar

“Heel erg bedankt voor je luisterend oor en je hulp.”

Moeder van 3 kinderen van 8, 6 en 1 jaar

“Ik ga zeker aan de slag met jouw tips. Bedankt voor je openheid en dat je wilde luisteren.”

Moeder van 2 kinderen van 10 en 7 jaar

Zonnelaan 278

3712 XH Huis ter Heide