Gezinscoach
Bianca Osinga

‘Waarom ben ik ’gezinscoach’? Het lijkt soms alsof er één gezinslid is die de problemen veroorzaakt. Ik ga uit van de oplossing, en die ligt altijd bij het hele gezin. Want als gezin moet je samen weer verder. Daarom ben ik gezinscoach: ik zorg voor de samenwerking om het gezin goed te laten draaien.

Werkwijze
De eerste stap is vaak dat de ouders contact opnemen. Na de eerste kennismaking gaan we aan de slag. Het vervolg kan bestaan uit individuele gesprekken met een van de ouders of het kind. Daarnaast kunnen er ook gezinsgesprekken plaatsvinden waarbij de ouders en het kind aanwezig zijn. Welke gesprekken er precies plaatsvinden, bepalen we altijd in overleg en is afhankelijk van de vraag.

Coachingstraject
Een ’traject’; dat klinkt als een lange reis. Hoewel de reis wel intens kan zijn, is ’ie niet lang. Ik werk efficiënt en effectief, dat komt door mijn bedrijfsmatige achtergrond. Géén haastwerk; wél goed werk. Ik ga ervan uit dat we in vijf gesprekken thuiskomen van een leerzame reis.

Ook voor…
Ik help in eerste instantie gezinnen. Ik help ouders in de relatie met hun kinderen, en ik help kinderen in de relatie met hun ouders. Ook welkom zijn volwassenen met een hobbel in de familierelatie: zussen en/of broers onderling of volwassen kinderen in relatie tot hun (schoon)ouders, enzovoort.

Nieuwsgierig?
Bel me nu voor een afspraak of lees meer over wie ik ben.

“Super bedankt voor je tijd, persoonlijke aandacht en oprechte interesse in mij en ons als gezin. Ik kom altijd blij en met meer zelfvertrouwen bij jou vandaan.”

Moeder van 3 kinderen van 20, 18 en 16 jaar

“Heel erg bedankt voor je luisterend oor en je hulp.”

Moeder van 3 kinderen van 8, 6 en 1 jaar

“Ik ga zeker aan de slag met jouw tips. Bedankt voor je openheid en dat je wilde luisteren.”

Moeder van 2 kinderen van 10 en 7 jaar

Zonnelaan 278

3712 XH Huis ter Heide