Oplossingsgerichte coaching

Zit je niet lekker in je vel? Loop je tegen grenzen aan die er eerst niet leken te zijn? Lukt het maar niet om een recente tegenslag te verwerken? Loopt het niet lekker op het werk? Allemaal redenen om individuele coaching te overwegen. Ik help graag.

Het vergt moed om aan jezelf te werken. Ik wil daarom de drempel zo laag mogelijk houden; het eerste kennismakingsgesprek is gratis en volledig vrijblijvend. Voelen we een klik, dan gaan we vol vertrouwen verder. We bepalen samen doelen, zodat je weet waar je aan toe bent.

Aanpak: structurele verbetering
In zes tot acht gesprekken van een uur werken we aan zelfinzicht. We krijgen helder wat het probleem precies is en wat de impact ervan is op je leven. Ik bied verschillende methodieken aan waarmee je direct aan de slag kunt. Zo ervaar je heel snel wat werkt en wat het oplevert. Door nieuwe inzichten te bekrachtigen, zorgen we ervoor dat je leven structureel verbetert.

Hoofd en lijf werken samen
Ons lijf is een enorme bron van wijsheid. Dit lijfelijke deel kan ik daarom – indien wenselijk – vol overtuiging meenemen in mijn werkwijze. Fysieke oefeningen ondersteunen dan het mentale proces op een krachtige manier. Daarmee wordt het makkelijker om inzicht te krijgen in jezelf en vast te houden aan nieuw gedrag.

Zoveel vragen,
zoveel oplossingen

Nieuwsgierig?
Bel me nu voor een afspraak of lees meer over wie ik ben.

“Super bedankt voor je tijd, persoonlijke aandacht en oprechte interesse in mij en ons als gezin. Ik kom altijd blij en met meer zelfvertrouwen bij jou vandaan.”

Moeder van 3 kinderen van 20, 18 en 16 jaar

“Heel erg bedankt voor je luisterend oor en je hulp.”

Moeder van 3 kinderen van 8, 6 en 1 jaar

“Ik ga zeker aan de slag met jouw tips. Bedankt voor je openheid en dat je wilde luisteren.”

Moeder van 2 kinderen van 10 en 7 jaar

Zonnelaan 278

3712 XH Huis ter Heide