Workshop: Kennismaken met familieopstellingen

Deze workshop is bedoeld voor mensen die willen weten wat familieopstellingen inhoud en hoe het in zijn werk gaat.

Ik zal iets vertellen over het ontstaan van familieopstellingen, hoe het werkt en waarvoor een familieopstelling geschikt is. Daarnaast zal ik diverse verschillende manieren demonstreren waarop je met opstellingen kunt werken. Denk hierbij aan vloerankers, poppetjes, fantasie figuren en andere materialen. En ook de klassieke manier van opstellen waarbij mensen worden gevraagd om een persoon uit te beelden/te representeren zal ik demonstreren.
Tot slot ervaar je in enkele kleine oefeningen de eerste stappen van het werken met familieopstellingen.

€ 25,00

Ja, ik wil me graag opgeven voor de workshop: Kennismaken met familieopstellingen

Familieopstellingen – avond, dagdeel

Dit is bedoeld voor mensen die zelf een vraag hebben waarover ze meer duidelijkheid willen krijgen door middel van een familieopstelling. En voor mensen die graag aanwezig willen zijn bij een familieopstelling en eventueel ervaring willen opdoen in het representeren in een opstelling.

Per dagdeel (ochtend, middag of avond) is er ruimte voor 2 of 3 vragen.

€ 50,00

Ja, ik wil me graag opgeven voor Familieopstellingen – avond, dagdeel

Drieluik – voorgesprek, opstelling, nagesprek

Dit is bedoeld voor mensen die wel voelen dat er iets moet gebeuren, maar nog niet precies weten wat. In het voorgesprek gaan we samen aan de slag om jou vraag helder te krijgen. Daarnaast helpt het voorgesprek je om vertrouwen op te bouwen. Het geeft een veilig gevoel om eerst in een 1-op-1 setting aan de slag te gaan.
Vervolgens neem je deel aan een bijeenkomst familieopstellingen waarbij je je vraag kunt laten opstellen. Het drieluik wordt afgesloten met een nagesprek. Dit plannen we in overleg. Op die manier krijg je optimale ondersteuning bij jou proces.

Je hoeft het niet alleen te doen!

€ 200,00

Ja, ik wil me graag opgeven voor deze Drieluik

Klanten over de Samenwerkingscoach:

“Op deze manier had ik er nog niet naar gekeken. Ik zie nu wat mijn rol kan zijn. Je hebt me heel duidelijk gemaakt wat ik kan doen om de eerste stap te zetten.”

Moeder van 2 kinderen van 12 en 6 jaar

“Super bedankt voor je tijd, persoonlijke aandacht en oprechte interesse in mij en ons als gezin. Ik kom altijd blij en met meer zelfvertrouwen bij jou vandaan.”

Moeder van 3 kinderen van 20, 18 en 16 jaar

Wil je meer weten?

Een familieopstelling is een geweldige manier om met persoonlijke problemen aan de slag te gaan. Wil je meer weten over familieopstellingen of wat het voor jou kan betekenen?

E-book familieopstellingen voor dummies

“De Opmaat”
Wetterwille 2, 8401GB Gorredijk