Familieopstellingen voor dummies

Wat is dat nu eigenlijk; familieopstellingen?

Een familieopstelling is een geweldige manier om met persoonlijke problemen aan de slag te gaan.

Als wij mensen problemen ervaren of vragen hebben, praten wij er heel wat op los. Echter 65% van onze communicatie gaat via onze lichaamstaal. Het gaat vooral om de energie die je uitstraalt.

Onbewust ervaren we dat dagelijks. We omschrijven de ander bijvoorbeeld als een aardige vrouw, een vrolijke man, een gemene of boze persoon of soms zelfs echt zichzelf. Dat is natuurlijk ‘in het algemeen’. Maar niemand is altijd hetzelfde. Ook de vrolijke man of vrouw kent momenten waarop hij een andere energie heeft. Dat is mede afhankelijk van de situatie en de personen die erbij betrokken zijn.

Het gaat in familieopstellingen juist om deze, in elke situatie andere, energie die iemand uitstraalt. En hoe de ander op deze specifieke energie reageert. Een familieopstelling gaat met name over de energieën van de betrokkenen. Op die manier komt makkelijker de kern van de zaak naar voren. Het gaat hierbij dus minder om de woorden. Woorden kun je op verschillende manieren opvatten of begrijpen. De energie van iemand is vaak heel duidelijk te ervaren.

Het wordt misschien al iets duidelijker, maar hoe gaat het nu concreet in zijn werk? Daarover gaat het E-book familieopstellingen voor dummies.

Vul hiernaast het formulier in en download gratis het eBook Familieopstellingen voor dummies.

E-book gratis downloaden

Je ontvangt na het invullen van onderstaande formulier een link naar het e-book op het door u opgegeven e-mailadres.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over familieopstellingen of wat het voor jou kan betekenen? Of heb je nog een vraag die niet in dit e-book staat beschreven? Of wil je je aanmelden voor een workshop familieopstellingen? Neem dan contact op met Bianca Osinga Samenwerkingscoach.

“De Opmaat”
Wetterwille 2, 8401GB Gorredijk